Jeg kommer fra en familie som ikke kaster mat. I praksis betyr det at jeg alltid spiser opp ungenes middagsrester og sitter stappmett og angrer som ei bikkje etterpå, og at kjøleskapet alltid har flere skåler med restemiddager som jeg «har tenkt å spise» men så blir det ikke sånn og til slutt går de i søpla likevel.
Det var skikkelig stas å sitte til bords med en av verdens beste kokker, Massimo Bottura, og høre han fortelle om hvordan han på sin restaurant med TRE Michelin stjerner ikke har matavfall fra kjøkkenet. Ikke i det hele tatt! Når de lager ny meny så planlegges den slik at alt som kjøpes inn blir brukt og det som måtte bli til overs går til et av de mange suppekjøkkene han har bygd for folk på gata. Der blir alle behandlet som likeverdige mennesker, oppskriftene er laget av mesterkokker og ingrediensene er overskuddsmat fra butikkene i nærmiljøet.
#respectfood
Ida (sjekk matfristelsene hennes her) og flere andre kokker, matentusiaster og foodies var med på middagen. Og så jeg, og Ørjan. Tusen takk for at vi fikk komme!
Det var aaaalt for varmt å gå i kjole haha! Så jeg byttet i garasjen rett før og hoppet rett tilbake til tskjorte etterpå 😀
Kjolen er fra Floyd by Smith ♡ Håret ordnet jeg selv.
Kor den røde kjolen (eller t-skjorta?) e i fra? Den va Nice :))