Noe av det enkleste og beste jeg lager er grønnsakssuppe, jeg bruker det jeg finner i kjøleskapet så ingrediensene kan variere men denne her ble spesielt god.
Jeg starter alltid en suppe med å frese en stor løk, et par fedd hvitløk og raspet ingefær, føl jeg heller på vann og buljong. Gjerne både grønnsaksbuljong og kjøttbuljong eller fond. Og så er det bare å putte i det som fins av grønnsaker, og det som trenger lengst koking (de hardeste grønnsakene) puttes i først slik at du kan kutte videre mens det kokes.
Brensnut ,nesten..bare grisemør som mangler Ser herrrlig ut
Usj og æsj…
Ja nå høres jeg fæl ut- men hvorfor ingefær?..
Alt ellers høres så godt ut..men ingefær?? Er jeg rar ?
På den annen side: dere hadde et godt måltid. Så har jeg jo en mann som ikke sier nei-takk til mat uansett .
..jau jau. .
Frisk ingefær er spicy og digg 🙂
Det der så helt fantastisk ut. Den oppskrifta skal jeg følge i morgen! Mmmm, gleder meg 😀 Har du tips til annen type kjøtt man kan ha oppi? Jeg spiser ikke svin. Vært fint med et annet tips 😀