Det handler om å lage tid. Jeg så på tv en gang, en dame som snakket om trening, hun sa: You don`t have the time, you make the time». Disse ordene har hjemsøkt meg i åresvis til både til en fordel men andre ganger med dårlig samvittighet for det er ikke alltid overskudd igjen til å lage tid.
Denne uka måtte vi lage tid, for Ørjan har vært bortreist halve uka, det klarte vi med Adams Matkasse. Før han reiste handlet vi inn melk, brøb, pålegg etc, mens middagskassen kom av seg selv og jeg har ikke brukt tid på å gå på butikken en eneste gang. Deilig.
Matkasse er ikke bare tid spart og praktisk og alt det der, det er også et matkurs. Jeg har lært så utolig mye alle gangene vi har brukt det og nå begynner jeg jammen å frisurfe litt utover oppskriftene også, tenk det hadde jeg ikke klart for et halvt år siden! Som denne paien som jeg nevnte tidligere i uka, den ble jammen til en pizza, og ungene slukte den selv om den var stappfull av både løk og revet gullerot. De enset det ikke en gang.
Det er god trening å stå på kjøkkenet med denne karen her, han får satt meg igang med squats haha! Det har forresten kommet en NY matkasse som heter Sunn&Lett, som har enda mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt. Kassen er faktisk utarbeidet i samarbeid med vektklubb.no, om du vil kan du lese mer om den HER.
Jeg er ikke ute etter å gå mer ned i vekt men jeg er veldig opptatt av grønnsaker så jeg skal ihvertfall prøve den, den høres jo veldig fristende ut selv for en barnefamilie.
Nå får du 25% rabatt på første levering og gratis fruktkasse ved 2. levering av Adams Matkasse. Tilbudet gjelder en hel uke og gjelder alle typer matkasser! Tilbudet finner du HER, og husk å bruke koden BLOGG_MARNA.
Det var mange overraskende enkle (og gode) oppskrifter denne uken, og bonusoppskriften var veldig gøy; hjemmelagd iste! Vil du ha oppskriften? Den er kjempelett og supergod:
Hjemmelaget iste med nektarin!
Du trenger:
8 dl vann
3 stk nektariner
3 ss honning
1 neve sitronmelisse (kan sløyfes)
3 teposer (nøytral sort, hvit eller grønn)
Slik gjør du:
Kok opp vann. Del nektarinene i fire biter per nektarin, og fjern steinen. Bland kokende vann, nektarinbitene, honning og eventuelt sitronmelisse. La teen avkjøles noe, og tilsett teposene. Plasser så teen i kjøleskap, og la den trekke til den er kald.
Tips: Nektarinbåtene er gode og søte etter at de har trukket i teen. Dermed passer de perfekt sammen med litt iskrem, kesam eller yoghurt som en frisk dessert!