Corgirumper, eller hunderumper! Haha så morsomt, disse bakte vi i dag.
Det er superenkelt, jeg brukte en helt vanlig oppskrift (pose) 🤪 og lot deigen heve.
Bitene til hunderumpene er to ovale «bein», to poter og en rund hale. Jeg veide bitene i starten for å få de like store men jeezes det er å undervurdere øyemålet så dropp det om du er nogenlunde vatra.
Bruk tyngdekraften for å få formen, trill ene enden og la den andre henge som en testikkel. Beklager sammenligningen men den er ikke til å komme unna. Det er oppskrift med buksehumor fra før av allerede dette.
Det store trikset for å få til looken på rumpene er å legge en oval bit med aluminiumsfolie over stumpen under steking. Da blir stumpen lys slik som den er på corgihundene.
Jeg stekte uten varmluft for å få aluminiumsfolien til å ligge på plass. Ca 220 grader i 10-15 minutter. La fargen avgjøre når de er ferdige.
Etter steking og lett avkjøling, bruk en lang tut og fyll rumpa med sjokolade.
Pynt potene med sjokolade.
Skvis rumpa godt før den spises!
Ha ha, så herlig kreativt 👌🏻😃