Hvordan lage påskefrokost på «tomt» kjøleskap mars 27, 2016 - MARNA mat 6 KOMMENTARER Utgangspunktet for frokosten i dag var «vi har ikke noe å spise» men etter litt leting i skuffer og skap fant jeg frem havregryn, egg og en pose knekkebrødblanding (gikk ut på dato 16 feb, men pytt) og vips så ble det frokost likevel. Nystekte knekkebrød, eggerøre, litt grønnsaker, appelsiner og noe pålegg som hadde overlevd påskeuka, havregrynsgrøt, saft og kaffe ble en kjempefin påskefrokost! Påskefrokost eller ikke, måltidet gikk for seg som alle andre frokoster og innen jeg fikk forhindret grøt oppover veggene og satt meg selv ned for å spise så var familien forsynt og hadde stukket fra bordet. Ingen smakte på hverken agurker eller appelsiner som jeg hadde skjært opp pent og lagt på fat. To av knekkebrødene ble spist, av meg, for de andre gryntet på nesen og ville heller ha vanlige knekkebrød. Jeg kunne faktisk ha servert Husmann knekkebrød med brunost og spart meg hele jobben. Jaja, da ble det matro på meg i det minste..
Åh, nå ble jeg litt glad inni meg. Sånn er det alltid her å! Rolig, lang frokost med barn i hus er bare så oppskrytt! Svar
Så veldig gjenkjennelig! En må drive det koselige hotellet! Blir fine bilder i forkant da 😉 Du er flink Marna <3 Svar
Dette hørtes veldig kjent ut;-) her er det slik omtrent hvert måltid. Værtfall visst vi har stått på kjøkkenet i timesvis for å lage middag:-p Ønsker dere ei fin påske videre! Svar
Kjenner igjen settingen ja
Åh, nå ble jeg litt glad inni meg. Sånn er det alltid her å! Rolig, lang frokost med barn i hus er bare så oppskrytt!
Så veldig gjenkjennelig! En må drive det koselige hotellet! Blir fine bilder i forkant da 😉 Du er flink Marna <3
Du er herlig, Marna <3
Dette hørtes veldig kjent ut;-) her er det slik omtrent hvert måltid. Værtfall visst vi har stått på kjøkkenet i timesvis for å lage middag:-p Ønsker dere ei fin påske videre!
Ha, ha…..Kjenner meg SÅ igjen.