Mat desember 17, 2014 - Hver dag er en fest 0 KOMMENTARER Jeg har flydd på aktiviteter og møter i hele dag med Dexter på slep. Jeg var bl.a på et arrangement sammen med Sophie Elise og Anette Marie, jeg skal vise bilder i morgen når jeg får de oversendt fra AM, det ble litt mye med tre kameraer så jeg overlot det til fotografen og joined Dropbox (smilefjes blunkefjes). Men så ventet da en fantastisk avslutning på dagen med besök av kusinen min Ana Maria og Tuva og da disket Ørjan opp med dette herremåltidet. Omg, og så med Sandefjordsmør ved siden av også da. Jeg og Theodor stod for hjemmelaget brus fra soda streameren, vi fikk tak i oppskriften på Nissens Julebrus, men den ser faktisk litt vanskelig så vi gav oss før vi hadde forsøkt. Eller, jeg gikk på butikken og kjøpre 500 gram Ingefær men stjerneanis var ikke å oppdrive og 50 gram Allehånde, seriøst? Èn pose veier jo ca ett gram, det virker veldig mye med femti poser da eller så fins det kanskje i annet enn tørket tilstand. Men her er oppskriften til deg som vil prøve: Ingredienser: 500 g fersk Ingefær 50 g allehånde 2 stjerneanis 200 g frosne bringebær 1 kg demerarasukker 1 liter vann Fremgangsmåte: Skrell ingefær og kjør gjennom juicesentrifuge. Lag en tykk allehåndesirup ved å koke opp 50 g allehånde og 2 stjerneanis med 1 liter vann. Kok inn til 50% og tilsett 1 kg demerarasukker. Varm sakte opp under omrøring, uten å la det koke, til alt sukkeret er løst opp. Ta av varmen og rør inn ingefærjuicen og 200 gram frosne bringebær. Avkjøl og sil gjennom et osteklede over i et Norgesglass e.l. Holder seg i kjøleskap i tre uker. Bland ut 3 deler vann med 1 del «julebrussirup» og karboner det i din sodamaskin. Pass på at sirup og vann er skikkelig kaldt, da får du de beste boblene! (Annonselenke) Jeg har flyttet inn i denne pysjen fra Ellos HER og Ørjan sier at jeg ser ut som en tynn Teletubby..