1: Piadina Pizzabunn. Vi har fremdeles denne ferdigstekte pizzabunnen som storfavoritt, det er så enkelt å slenge sammen pizza når vi har liggende noen slike (i fryseren, vi bruker aldri opp en hel pakke) med hva som helst, enten fancy pizzafyll eller bare salami og ost som er like godt. Piadina pizzabunn finner vi på Meny, i kjøledisken ved siden av de andre ferdigpizzabunnene.
2: Sweet Chilisauce
Rundt skorpen legger jeg ei stripe sweet chilisauce, for om pizzaen stekes riktig så blir denne karamellisert pga sukkeret i den, og det smaker DIGG.
3:Hvordan steke pizza riktig:
- Høy temperatur, 240 grader
- Undervarme + varmluft
- Steke på rist (bruk bakepapir eller aluminiumsfolie)
- Steke pizzaen helt nederst i ovnen
Da blir bunnen sprø. Beklager dårlige innebilder tatt på kvelden, men sweet chilisauce trikset er vel verdt det nesten alene.