Dette må være den mest perfekte og ikke minst lettvinte 17 mai desserten jeg noen gang har laget! Altså, hvor mye mer kan man be om, enn at desserten ser supernice ut, smaker dritbra OG er rask å lage?
Dette er «Safarikake» på glass, eller «Flytende ostekake», her lagde jeg den til og med glutenfri ene og alene fordi gubben kjøpte feil i butikken. Men det gjorde ikke noe for de smakte minst like godt 🙂
Oppskrift
- 2 pakker Safarikjeks
- 200 g kremost naturell
- 150 g melis
- 2 ts vaniljesukker
- 3 dl kremfløte
- Bær
Grovknus safarikjeksen i en pose, legg den i bunnen av glassene.
Pisk kremfløten, bland i melis, kremost og vaniljesukker til det blir en jevn krem. Legg over Safarikjeksen i glassene.
Legg røde og blå bær på toppen.
God stressfri 17 mai!
Dissa såg supergode ut🤩 kor mange glas/porsjona fe du me dinna oppskrifta?😊