Jeg er så møkklei «vanlig» taco, som er hellig brød hos oss hver bidige fredag, eller søndag om Ørjan er bortreist i helgen. Jeg MÅ ha nye smaker, nye vrier, og dette er den nyeste favoritten:
Pulled Pork Quesadilla
Den enkleste og beste varianten lages på få minutter, fres opp og bland en pakke pulled pork (varmes opp i posen sin først), chilibønner og en boks mais.
Legg lagvis en tortillalefse og masse i en kakeform (fordi den er rund..), med ost mellom lagene og på toppen, varm i ovnen til osten smelter.
Skjær i kakestykker og servèr med rømme, guacamole og salsasaus.
Nam!
Maispure, mangosalsa og hjemmelaget tacokrydder med kanel gjør susen for å piffe opp fredagstacoen
http://idagranjansen.com/oppskrifter/taco-med-asiatisk-marinert-kylling-avokado-og-romme
Dagens mattips. Dette var helt amazing 🙂