I dag skal vi noe veldig spennende, vi skal i en «Respect Food» middag med en av verdens beste kokker. Han har en trestjerners Michelin restaurant og jobber med forebygging av matsvinn, og vi får servert 6 retter laget av overskuddsmat! Jeg gleder meg veldig, for jeg er ikke den som kaster mat. #sunnmøring
Alt av fruktrester og moden frukt her hjemme går rett i fryseren eller rett i blenderen og blir til smoothie. Ungene syns jeg er verdens cooleste som lar de spise så mye is de vil, og i denne varmen er jo det ikke akkurat dumt. Stay cool 😉
Jentene får såklart også is, eller, det Elsa blir henrykt, mens Nemi skjønner ikke poenget med å kjøle seg ned når det endelig er prima temperatur for henne. Men grønnkål vil hun gjerne ha!
Isen er grønnsaker fryst i en isbit, her har de fått grønnkål, gulrot og eplebiter. NB la isbiten ligge litt i romtemperatur til den blir blank.
Bare et lite tips; hvis du vil at folk skal lese denne bloggen, kan det være en fordel å fjerne den reklamen som popper opp og tar hele skjermen. Vært på bloggen din i tre minutter, og den har poppet opp ca. 4 ganger. Skjønner du vil tjene penger, men akkurat den der tror jeg er en skikkelig bommert, jeg gidder ihvertfall ikke klikke meg inn her mer hvis jeg må krysse ut en gigantisk reklame annet hvert minutt.
Hei, det har ikke vært sånn før, jeg har sendt melding til teknisk 🙂
De jentene er jo så søte, ha en flott dag