Okei så selve kaken her tok jeg litt hardt i, men det var for å imponere bursdagsbarnet som ville ha bløtkake med gelelokk. -Men pynten på toppen er genial og kan brukes til alle slags kaker og cupcakes!
Det er nemlig noe så enkelt som knuste bringebær drops, smeltet i bakepapir med rettetang. Det ser ut som rosa glass 💖
Slik gjorde jeg det:
•Knus bringebær drops i en mortel
•Legg en liten samlet haug inni et bakepapir som er brettet og smelt med rettetang
•Avkjøl et par minutter og voilà, sukkerflak!
Selve kaken her er en enkel tanke, men det geleokket ble mye tull med så resultatet ble disse fire stykkene og det tok lenger tid enn det var gøy. Vi endte opp med å spise resten av kaken ved å legge kake, gelé og krem på en tallerken mens vi lo av blogge-Marna som skal gjøre så mye rart. Men prinsippet er morsomt og det rosa sukkerglasset imponerte stort altså!
Minikaker lager jeg ved å stikke ut kake med en liten form. Det anbefales bare virkelig ikke å lage fyll av krem og gelé mellom, med mindre geleen er så stiv at den ikke kan spises, for den sklir av kremen.
Løsningen min ble å fryse geléen, stikke ut, plassere og servere før den tinte. -Så ble det masse gris på tallerkenen likevel 😅