Sjokoladeskåler, bokstavelig talt november 20, 2014 - MARNA tipser! 0 KOMMENTARER Masterchef-Ørjan strikes again; Enkel og veldig gøy dessert i sjokoladeskåler! Sånn gjør du det: Smelt ønsket sjokolade i vannbad og la den avkjøle seg litt. Legg ca en teskje med sjokolade rett på en tallerken før du ruller/dypper en liten ballong ned i sjokoladen slik at den blir helt dekket til dit du vil ha kanten og sett ballongen så i kladden på tallerkenen til det stivner helt. Er sjokoladen for varm vil ballongen sprekke når den dyppes og sjokoladen vil renne for mye av og det blir for tynt lag og den vil lettere briste etterpå. La den derfor få avkjøle seg slik at du ikke brenner deg på den, da er den ca passe. Når sjokoladeballongene har avkjølt seg helt i kjøleskapet/fryseren stikker du hull på ballongene og fjerner de. Fyll så i skålene med is og nøtter eller det du måtte ønske. Nam nam, og så moro!