Noen dager har jeg bare ikke overskudd til å med en selvfølgelighet servere mat jeg vet jeg risikerer at noen av ungene griner på nesa av, og som høyst sannsynlig vil smitte over på andre familiemedlemmer.
Som for eksempel denne posegryta. Det som redder det faktum at det er et halvfabrikat er at det i det minste er litt tørket sopp og grønnsaker i den. Og det, det har jeg alle planer om å få i kidsa på enkleste måte overhodet mulig.
Hvordan?
Lett.
Jeg siler først ut alt det skumle..
Før jeg moser det i en morter.
Denne bruker jeg faktisk til meg selv også, for sopp er veldig godt å ha i mat også som krydder, jeg bare fikser ikke konsistensen så jeg bruker tørket, mosa sopp.
A moms thug life.
prøv å bruke den greia i morter´n rette veien, går som en drøm det
Haha er det sant? #rødme
ja, det er sant, den andre enden skal ned. hihi! da funker den bedre altså.
Hvor er kjolen du hadde på deg på julebordet i går fra? Så den på snap og den var såååå fin!! Må ha!
Det er jo genialt å mose de tørka grønnsakene! Det trikset skal jeg bruke!!