Det ligger mye jobb bak en sommerfest men når man har gjort det et par ganger så finner man oppskriften. Eventansvarlig, bestis og host Kristine fikset dette nok en gang, og her er rett og slett oppskriften:
Årets borddekking: Sølvfolie ble brukt som løper og blomster og grønt legges rett på. Grønt finner man i hagen, klatreplanter, blader fra blomster osv.
Bruk heller tid på spilleliste enn mat. Alle betalte en liten festavgift slik at vi kunne bestille catering, så digg! De fleste av oss har små barn så «bring a plate» kan vente litt.
Vi gikk for sommerbuffet fra Lasseliten og den buffeten var slettes ikke liten, herregud vi fikk mat for en hel hær så det ble både nattmat (vi sleiket glassene tomme for bernaisen) og omelett til frokost.
Prosecco, is og bær ❤️ Grillspyd og mashmellows ❤️
Husk vertinnegave ✨ drikke vann underveis ✨ ta med restemat til mannen hjem ✨ (min lå hjemme med feber) (han blir glad når jeg forteller det til folk)
Gjøvik viste seg med god sida ser jeg, lørdag var perfekt dag for uteliv her 😉 Og maten fra Lasseliten er alltid god og rause porsjoner! Sjøl satt jeg i en gapahuk med fine folk! Man ska passe på å fore syke ektemenn, de liker oppmerksomhet..*fnis*.
Hei,
Vet du hvor den store krukka med prosecco og bær er fra?
Nei, men jeg har sett en lignende på kitchin 🙂
Okei, tusen takk! :-*