Jeg klarte å bestille ei kravstor benkeplate så da må vi pent vente på den i et par uker til, og i mellomtiden har vi ikke vask eller komfyr på kjøkkenet. Grillen har jeg lyst å sparke til hælvete etter tre måneder med grilling hver dag under oppussingen, men vi har nå ihvertfall stekeovn på plass!
Pizza pizza tenker du sikkert nå, og jada det blir mye av det også men i dag kjørte vi jomfruturen på Sous Vide funksjonen, og det på intet ringere enn pinnekjøtt!
Ørjan kjørte på og disket opp renenjulemiddagen, ALT lagd i Sous Vide poser. Det funket som bare JULing!
Da vi pusset opp kjøkkenet og måtte vente på benkeplate, brukte vi sponplater i mellomtiden. Da fikk vi til å bruke platetopp i det minste.
Vi har en låneplate men den kan vi ikke lage hull i så vi får klare oss uten koketoppen 🙂 Uten vask på kjøkkenet er verre!
Bestilt dåkk d nånn plass? #blondinnvendig #brunetteutenpå
Haha nei vi har komfyr med sous vide funksjon 😉
Gi meg gjerne fremgangsmåten på sous vide pinnekjøtt. Vi buker bare ha det rett i dampovn 🙂
Fantastisk!
Det ser godt ut!
Kjøpte dere ferdig pakkede matvarer til sous vide eller har dere maskin som vakuum pakker?
vi har maskin som pakker slik at vi kan tilsette de krydrene etc som vi vil 🙂
Korsn merke er sous vide maskin deres?
Det er en AEG komfyr, men sous vide funksjon 🙂
Var på et foredrag med en lege fra Usa,som sterkt anbefalte å IKKE spise noe mat som var oppvarmet i plast. Det fordi plast kan inneholde kreft fremkallende stoffer som blir frigjort under varmebehandling.
Det samme kan sies om brus, melkekartonger, tamponger, sugerør og de fleste servietter ( som faktisk inneholder en god del plast av vinyl/pilyester). Jeg tenker at den kan vi roe ned. Snart er det eneste trygge å tisse på termos av bark og gå laaaang tur for å tenke på kreft ( uten sko, som inneholder…). Så nei.
Isabella nå var det oppvarmet plast som var mitt poeng,men ja alt du nevner er sikkert ikke bra det heller.
Woha, pinnekjøtt! Kreativt!
Vi grillet i fem mnd, man blir rimelig god på det etterhvert.. Både fredagstaco, wok og lørdagspizza på grillen ble lett som en lek. Kakebaking, derimot…
Så veldig godt ut, dette kan spises året rundt 🙂 Men lurer på en ting.. hva gjør du med salongen din, der du bodde? Skal du jobbe der fremdeles? Ha en fin sommer 🙂
Da er det bare å kjøre på med den metoden noen ganger til de neste ukene. Det så faktisk veldig fristende ut med pinnekjøtt også.
Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no
Ser lekkert ut. Husker du temperatur og hvor lenge pinnekjøttet var i ovnen?