Først vil jeg bare si at jeg er så utrolig glad for alle påmeldingene som strømmer på med nominasjoner av Norges tørreste hender, de små historiene dere deler er kjempefine, jeg leser hver eneste en og gruer meg skikkelig til å velge bare èn vinner.
I går kveld var jeg konferansier på Bærums Verk, et av de mest sjarmerende kjøpesenterene jeg har sett på lenge. Før show ble jeg ordnet «På Håret» (het frisørsalongen) sammen med modellene og jeg fikk den kuleste fletten jeg har hatt på lenge. Jeg sov med den i natt og fikk skikkelig vondt i nakken, men det var SÅ verdt det.
Jeg så disse hårspennene under visningen og kjøpte de etterpå, de blir kjempefine til 17 mai.
D der var rått.ViIL HA
Du virker smart, morsom og snill, og det skinner igjennom i tekstene dine. Jeg blir alltid glad av å kikke innom på bloggen din, for du minner meg på at ting kan sees fra flere sider, og det finnes ofte en humoristisk side av en situasjon. Flink er du:)
Fy flate så nydelig du er med fletta di,Marna… Digger deg!!!
Hei. Jeg har Masterchef-maraton denne helgen, ligger hjemme med sykdom… Jeg klarer ikke la være å lure på dette: når dommerne roper VEKK FRA KJØKKENET! – så ser jo benken mildt sagt bombet ut… Men så når dere skal opp å presentere maten, så er alt ryddig… Hva skjer i mellomtiden??? Serverer dere maten kald? Eller står den i varmeskap? Da blir den jo ikke like «fersk»? Hvem rydder?! Aaargh! Jeg MÅ få vite dette!
Haha, det skjer sånn: Vi må trekke oss vekk fra kjøkkenet om crewet utfører en «monkeyshine» som er at de rydder som gale. Kokkene går da rundt på benkene våre og smaker på maten fra grytene så de har antagelig gjort seg opp en mening før de må smake på maten som antagelig er kald når den blir servert 🙂
Aahh. Nå føler jeg meg 10 kg lettere! 😀 Takk for oppklaring! And the marathon continues…
Hei.
Digger bloggen din. Et herlig pust i hverdagen ☺️
Har du en link til de flotte klemmene du har i den fantastiske flettet din? Som du sier,supre til 17.mai.