Herregud for en middag vi disket opp i går! Jeg var ikke klar over hvor godt det skulle bli før vi satt med middagsbordet men her er retten:
-Kylling filet tilberedt i Sous Vide men ildfast form vil funke like bra:
- Den ble delt i to og fylt med rød pesto
- cherrytomater fra boks med tilsatt basilikum, hvitløk og oregano
- To chorizo pølsebiter
-Asparges dampet (eller på stekepanne) med smør og saften fra en hel appelsin.
-Vanlig salat med litt ekstra i, som mango, pinjekjerner og fetaost med chiliolje.
-Gulrøtter al dente
-Ris og bernaisesaus for det var eneste de hadde som var ferdig på kartong, for vi har ikke koketopp før neste uke 🙂 Kunne gjerne vært sløyfet for min del, dette var middag nok.
Har du noe spesielt du liker å ha i salaten?
Hei! Har du en gyldig rabattkode på Jetsetsun? 🙂
Ikke akkurat nå, men om du følger oss på @makeupyourmind.no på instagram og Makeup Your Mind på Facebook så legges det ut koder og kampanjer jevnt og trutt 🙂
Jeg bruker å ha eple og druer i salaten. Dette gir en så frisk og god smak 🙂
Det enkle er ofte det beste i lengden, og kyllingfilet med rød pesto er godt. I min salat liker jeg godt å ha oppi avocado og gjerne valnøtter.
Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim
Haha, perfekt! Satt og googlet enkle gode kyllingmiddager tidligere i dag, denne legges herved til ukemenyen:)
Babyleaf mix, ruccolasalat , blåbær, sukkererter og peanøtter Enkelt , og helt nydelig til kylling (eller alt egentlig)
Granateple er min store favoritt i salaten, sammen med avokado, casew nøtter å masse ruccolasalat
mums det høres godt ut!